#corona | Waarom het juist nú slim is om een training te organiseren

Samen iets nieuws leren, zorgt voor verbinding tijdens de coronacrisis.

Het is week zoveel van de lockdown. Je kent inmiddels alle humoristische coronafilmpjes. Sommige heb je zelfs nagespeeld (die ene waarbij je het damspel speelt met glazen wijn: iedere damsteen die je slaat, drink je leeg). En je hebt genoten van de zon in je tuin of op het balkon. Maar nu begint de verveling toch écht keihard toe te slaan. Wat nu dan?

Over het project:

De achterstanden op het werk zijn allemaal weggewerkt. Verbazingwekkend hoeveel werk je kunt verzetten – ondanks het thuisonderwijs dat je geeft. Het online vergaderen gaat prima. Zelfs je loopbaangesprek ging online uitstekend. En je kijkt iedere week reikhalzend uit naar de online vrij-mi-bo. En toch… het gemis aan anderen begint aan je te knagen.

Hoog tijd om samen iets nieuws te creëren!
Activeer dat creatieve deel van je hersens. Kijk met een nieuwe blik naar de communicatie van jouw organisatie of afdeling. Wij nemen je – online – mee op een verfrissende customer journey. We loodsen je langs de nieuwste inzichten voor het schrijven van een commerciële mail of een overtuigend advies. Of we gaan aan de slag met het creëren van creatieve content. Samen met je team iets nieuws neerzetten, geeft energie!

Is een webinar alleen maar luisteren? Zeker niet.
Zoals je van ons gewend bent, maken we jouw webinar helemaal op maat voor je. Met eigen teksten en eigen casussen. En bij ons ben je zeker niet alleen maar aan het luisteren. We gaan vooral veel doen. Iedereen die meedoet krijgt ook persoonlijke feedback. Tussendoor en achteraf mail je namelijk jouw nieuwe teksten naar de trainer.

Haal jij ook het beste uit jezelf én je team?
Als we dan toch moeten wachten – en hopen dat corona ons huisje stilletjes voorbij gaat – dan kunnen we er maar beter een leuke, leerzame tijd van maken. Bel ons gerust voor inspiratie! En blijf gezond. Liefs van Superscript