Hoe de Rabobank toch dichtbij kan blijven

Dichterbij dan ooit? Leer de medewerkers beter schrijven. Ook op social media.

Meer doen met minder mensen. Lokale kantoren sluiten of kleiner maken. Regionale hoofdkantoren openen. De Rabobank is – zacht uitgedrukt – nogal veranderd. Het streven om dichtbij te blijven, is wel gebleven. En laten we met onze trainingen daar nou precies op inspelen!

Over het project:

In onze trainingen leer je hoe je nóg dichterbij komt: in klantcontact of op social media. We komen al jaren bij de Rabo. We kennen de organisatie door en door. En we hebben de veranderingen met eigen ogen gezien. Wij bedachten samen met lokale banken trainingen om het Nieuwe Dichtbij te laten leven. Een greep uit ons aanbod.

 • Training Dichterbij dan Ooit in je brieven en e-mails
  Hoe zet je de klant écht centraal? In de training ontdek je hoe je de vraag-achter-de-vraag achterhaalt. En hoe je daar in een logische volgorde antwoord op geeft. In heldere taal.

 • Masterclass: doelgericht schrijven
  Heb je de training over brieven en e-mails al eens gevolgd? Dan kun je nu door met een masterclass. We leren je de 3-minutenmethode voor heldere, klantgerichte teksten.

 • Training Heldere Reviews Schrijven
  Een heldere conclusie en overtuigende argumenten die jouw conclusie onderbouwen. Het schrijven van een review is niet moeilijk. Je moet het alleen wel op de juiste manier doen.
 • Training Dichterbij op Social Media
  We pakken het super praktisch aan in deze workshop. Je leert 12 verschillende schrijftechnieken voor persoonlijke social media berichten. Voor iedere maand één.
 • Training Een contentkalender maken voor de afdeling
  De meeste content krijg je kant-en-klaar aangeleverd. Maar voor de lokale acties kun je zelf aan de slag. Hoe houd je het werkbaar en eenvoudig? Met een contentkalender natuurlijk!

Onze communicatietrainingen zijn op maat
Staat jouw vraag er niet tussen? Als het over schriftelijke of mondelinge communicatie gaat, dan zit je goed bij Superscript. Neem dus gerust contact op met Liesbeth om te overleggen.