De gedroomde samenwerking

Van der Hilst Communicatie en Superscript slaan de handen ineen

De verkering met Van der Hilst Communicatie is eigenlijk al dik aan sinds de start van Superscript in 2011. Bij beide bedrijven staat leren centraal. Van der Hilst blinkt uit in beroepsopleidingen en trainingen voor communicatieprofessionals. Superscript geeft trainingen in schrijven, spreken en persoonlijke ontwikkeling. Een samenwerking in drieën.

Over het project:

hilst.nl

1. Open schrijftrainingen

Bij Van der Hilst kun je je individueel opgeven voor open schrijftrainingen, zoals Creatief Schrijven voor Communicatieprofessionals en Crossmediaal Schrijven. Superscript verzorgt allebei de trainingen, een paar keer per jaar. Superleuk, want de deelnemers zijn meestal vakgenoten. Communicatiemensen die staan te popelen om te leren schrijven. Lees meer over het programma, trainingsdata en inschrijven:

Training Creatief Schrijven voor Communicatieprofessionals

Training Crossmediaal Schrijven

 

2. Maatwerktrainingen bij klanten

Van der Hilst krijgt allerlei communicatievragen van haar klanten. Ook over vaardigheden als schrijven en spreken. Met veel plezier verzorgt Superscript dan een trainingstraject op maat. Dat kan bijvoorbeeld gaan over een training creatief schrijven of presenteren voor een groep. Maar ook over het opleiden van beleidsadviseurs bij een gemeente, in het schrijven van gedegen voorstellen.

 

3. Communicatieopleidingen A en B

In de basisopleiding Communicatie A van Van der Hilst maak je kennis met alle onderdelen van het communicatievak. In deze opleiding nemen wij de onderwerpen voor onze rekening waar we goed in zijn: schrijven en spreken.

Heb je de A-opleiding doorlopen? Of werk je al een tijdje als communicatiemedewerker? Dan kun je beginnen aan de opleiding (Junior) communicatieprofessional B van Van der Hilst. Je komt ons weer tegen bij het onderdeel content maken, presenteren en adviseren. Wil je meer weten over deze opleidingen? Check www.hilst.nl